Adverteren in Digitaal Scherm Station Amsterdam centraal Giant Flow Oost

Naast de 48m2 grote Giant Flow West aan de IJpassage exploiteert Ngage Media een identiek digitaal scherm onder de noemer 'Giant Flow Oost. Het scherm bevindt zich aan de voet van de drukbezochte Amstelpassage, waar menig premium retailer zich gevestigd heeft vanwege de gunstige locatie. Het scherm toont commerciële campagnes afgewisseld met mooie iconische beelden van bezienswaardigheden in het centrum van de stad.

kosten van adverteren in Digitaal Scherm Station Amsterdam centraal Giant Flow Oost

Via Digitaal Scherm Station Amsterdam centraal Giant Flow Oost kun je al adverteren vanaf € 6.850,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitaal Scherm Station Amsterdam centraal Giant Flow Oost

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 279 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De beelden zijn afgestemd op het moment van de dag: 's ochtends worden beelden getoond van de stad die ontwaakt s'avonds zijn er beelden van een in het donker verlicht Amsterdam. Met een campagne inzet op de Giant Flow Oost is een kwalitatieve bereiksopbouw gegarandeerd.

Het spotje komt 1 keer in de drie minuten langs.

voorwaarden

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers