Adverteren in Digitaal Scherm Station Utrecht Centraal

In het volledig vernieuwde Centraal Station van Utrecht exploiteert Ngage Media twee 30m2 groot digitale schermen. Utrecht Centraal is het drukste verkeersknooppunt van Nederland, uw campagne wordt aan maar liefst 1,1 miljoen wekelijkse reizigers getoond.

Op de schermen wordt een loop getoond die bestaat uit commercie afgewisseld met iconische Utrechtse beelden. De afwisseling van branded en non-branded content verhoogd de relevantie van de schermen en zorgt ervoor dat uw campagne gezien wordt.

Het scherm is selectief inzetbaar, maar ook als onderdeel van het NS grote schermen pakket. Bij inzet van het NS grote schermenpakket wordt jouw commercial op tien andere belangrijke NS stations ingezet. Goed voor bijna zeven miljoen wekelijkse contacten.

Dankzij een open data verbinding is de locatie uitermate geschikt voor interactieve campagnes. Denk bijvoorbeeld aan sms-acties, augmented reality of het tonen van live beelden van evenementen.

kosten van adverteren in Digitaal Scherm Station Utrecht Centraal

Via Digitaal Scherm Station Utrecht Centraal kun je al adverteren vanaf € 7.290,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitaal Scherm Station Utrecht Centraal

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 279 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De commercial wordt minimaal 1 keer per loop van drie minuten getoond.

voorwaarden

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers