Adverteren via Digital Billboard (Leiden - Centrum)?

Standaard vanaf € 2.500,00

Onze vanaf prijs € 2.375,00

Adverteren via Digital Billboard (Leiden - Centrum)

Het Digital Billboard in het hart van Leiden bevindt zich in de Leidse Korevaarstraat, middenin het centrum. Duizenden mensen passeren dagelijks het Digital Billboard en kunnen niet om jouw boodschap heen. Het gaat daarbij om onder meer lokale inwoners, forensen, toeristen en studenten.

De Digital Billboard heeft een resolutie van 1920 x 1620 pixels en het scherm heeft een afmeting van 2,427 m x 2,053 m

kosten van adverteren via Digital Billboard (Leiden - Centrum)

Via Digital Billboard (Leiden - Centrum) kun je al adverteren vanaf € 2.375,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digital Billboard (Leiden - Centrum)

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De uiting kan zowel still als in een licht animerend beeld getoond worden. Daar bij kan de uiting in een loop zichtbaar zijn of je kan full ownership hebben over de digital Billboard. Een time slot is 6 seconden en er zitten 6 slots in een advertentie loop. Je deelt de loop dus met 5 andere adverteerders. Het is mogelijk om meerdere slots af te nemen, voor bijvoorbeeld een filmpje van 20 seconden. Audio is niet mogelijk.

De Digital Billboard staat 24/7 aan.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers