Adverteren via Digital City Abri's De Pier?

Standaard vanaf € 6.975,00

Onze vanaf prijs € 6.626,25

Adverteren via Digital City Abri's De Pier

In Scheveningen zijn er een reeks van innovatieve Digitale Abri's aan die zich op de iconische pier bevinden. Direct nabij de zeer populaire boulevard en het strand. Ook het Kurhaus, Holland Casino en het Circustheater bevinden zich om de hoek. De Pier is daarnaast een attractie op zich. Er is veel horeca, bezoekers, kunnen er bungee jumpen, er staat een gigantisch reuzenrad en comedy restaurant Tasty Comedy is er gevestigd Scheveningen is een plek in Den Haag waar naast de regionale bevolking jaarlijks tienduizenden toeristen uit binnen- en buitenland op af komen.

kosten van adverteren via Digital City Abri's De Pier

Via Digital City Abri's De Pier kun je al adverteren vanaf € 6.626,25 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digital City Abri's De Pier

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers