Adverteren in Digital Departure Panorama?

prijs op aanvraag

Adverteren in Digital Departure Panorama

Op de weg naar vertrekhal 1 en 2 hangt een grote scherm op ooghoogte. Hierdoor is hij onmisbaar door alle vertrekkende passagiers die gebruik maken van vertrekhal 1 en 2.

kosten van adverteren in Digital Departure Panorama

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digital Departure Panorama

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 279 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het scherm heeft een advertentieruimte van 1920 x 540 pixels. Je uiting wordt 5 seconden getoond en deze wordt afgewisseld met twee andere aanbieders.

De minimale campagneduur is 1 maand en de startdag is de eerste van de maand.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers