Adverteren in Digital Flight Information Network Departure

Deze digitale vlucht informatie netwerk geeft je de mogelijkheid om alle vertrekkend passagiers te bereiken op Schiphol. Door de uiting bij de vlucht informatie te plaatsen, is deze niet te missen.

kosten van adverteren in Digital Flight Information Network Departure

Via Digital Flight Information Network Departure kun je al adverteren vanaf € 4.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digital Flight Information Network Departure

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 279 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De advertentiegrootte is 1080 x 1920 pixels in Portrait . Het netwerk geeft de mogelijkheid voor 4 adverteerders en de uiting wordt voor 7 seconden getoond.

De minimale campagneduur is 1 week en de startdag is maandag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers