Adverteren in Digital Screens Instore Ultimate

De schermen bevinden zich op ooghoogte in de shop bij de balie en in de koffiecorner. Ze tonen een mix van actueel (file) nieuws, weersverwachtingen en commercials. Tijdens de campagne kunnen de commercials flexibel, op ieder moment van de dag en in iedere regio worden aangepast zodat ter plaatste kan worden ingespeeld op de actualiteit. De lengte van de loop (2 minuten) is afgestemd op de gemiddelde verblijfsduur (2,5 minuut) van de klant in de shop.

kosten van adverteren in Digital Screens Instore Ultimate

Via Digital Screens Instore Ultimate kun je al adverteren vanaf € 85,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 278 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

titels in deze combinatie

titel oplage mediumtype
{{$index+1}}. {{product.str_PRD_Name}} {{amount.amount | number}} {{product.str_CTG_Name}}

Opmerkingen van de uitgever

Digital Screens Instore Ultimate bestaat uit 190 vlakken per campagneperiode van 1 week.Plaatsing: 1 x 10 seconden per 150 seconden loop. Loop 120 seconden onderverdeeld in editorial en commercials.

Digital Screens Instore kan gesegmenteerd worden ingezet: op één specifieke locatie, maar evengoed alleen op locaties in de Randstad of natuurlijk het hele landelijk netwerk.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers