Adverteren via Digital shoppers pakket Instore?

Standaard vanaf € 2.000,00

Onze vanaf prijs € 1.900,00

Adverteren via Digital shoppers pakket Instore

Inspireer en begroet shoppers op 280 instore schermen bij de Bruna. Deze schermen zijn zichtbaar op een direct aankoop moment.

kosten van adverteren via Digital shoppers pakket Instore

Via Digital shoppers pakket Instore kun je al adverteren vanaf € 1.900,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De vertonen content heeft een duur van 10 seconden. Typen mogelijke content: Video of still zonder geluid. Bij voorkeur bewegend i.v.m. een hogere attentiewaarde. Elke adverteerder is zichtbaar in een loop van 60 seconden.

Vaste campagneduur is van maandag tot en met zondag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers