Adverteren via Digitale Billboard Alphen aan den Rijn - Eisenhouwerlaan inkomend?

prijs op aanvraag

Adverteren via Digitale Billboard Alphen aan den Rijn - Eisenhouwerlaan inkomend

In Alphen a/d Rijn kun je momenteel adverteren aan de Eisenhowerlaan, Goudse Schouw, Leidsche Schouw en de Oranje Nassausingel. Vier dubbelzijdige digitale billboards van 8M² zorgen dat uw reclamecampagne direct zichtbaar is voor een hoog aantal wekelijkse passanten.

Je draait mee in een loop met daarin maximaal acht andere adverteerders. De lengte van de loop is 63 seconden. De reclame-uiting is daarom elke 63 seconden 7 seconden lang zichtbaar.

kosten van adverteren via Digitale Billboard Alphen aan den Rijn - Eisenhouwerlaan inkomend

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digitale Billboard Alphen aan den Rijn - Eisenhouwerlaan inkomend

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers