Adverteren via Digitale Billboard Capelle aan den Ijssel - Abram van Rijckevorselweg inkomend?

prijs op aanvraag

Adverteren via Digitale Billboard Capelle aan den Ijssel - Abram van Rijckevorselweg inkomend

In Capelle a/d IJssel kun je momenteel adverteren aan de Capelseweg en de Abram van Rijckevorselweg. Binnenkort voegen we een tweede locatie toe aan de Abram van Rijckevorselweg. Alle reclameobjecten zijn 12M² en hebben ieder een bereik van maar liefst 500.000 passanten per week.

kosten van adverteren via Digitale Billboard Capelle aan den Ijssel - Abram van Rijckevorselweg inkomend

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digitale Billboard Capelle aan den Ijssel - Abram van Rijckevorselweg inkomend

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 675 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De digitale billboards in Capelle a/d IJssel zijn groot (12M²!), opvallend en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. Drie belangrijke ingrediënten om de aandacht te grijpen van het hoge aantal passanten dat wekelijks langs de locaties rijdt.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers