Adverteren via Digitale Billboard Rotterdam - A20 XXL?

prijs op aanvraag

Adverteren via Digitale Billboard Rotterdam - A20 XXL

Trek nu gegarandeerd de aandacht in Rotterdam. Drie opvallende digitale billboards voorzien van de modernste technieken op gebied van digitale buitenreclame.

kosten van adverteren via Digitale Billboard Rotterdam - A20 XXL

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digitale Billboard Rotterdam - A20 XXL

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De billboards zijn digitaal en voorzien van hoge kwaliteit LED, daarnaast staan ze continu in verbinding met een draadloos netwerk. Hierdoor kun je jouw uitingen onbeperkt en op elk willekeurig moment wisselen. Wisselen is bij Bereik bovendien kosteloos, voor u als adverteerder ideaal om snel in te spelen op de laatste actualiteiten.

Digitale Billboard Rotterdam - A20 XXL is 27m2

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers