Adverteren via Digitale Billboard Wassenaar - Zijdeweg?

prijs op aanvraag

Adverteren via Digitale Billboard Wassenaar - Zijdeweg

In Wassenaar kun je adverteren op het digitale billboard aan de Zijdeweg (ter hoogte van Hotel van der Valk). Het billboard is groot (8M²), zichtbaar voor een hoog aantal wekelijkse passanten en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame.

kosten van adverteren via Digitale Billboard Wassenaar - Zijdeweg

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digitale Billboard Wassenaar - Zijdeweg

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het digitale billboard in Wassenaar is groot (8M²!), opvallend en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. Drie belangrijke ingrediënten om de aandacht te grijpen van het hoge aantal passanten dat wekelijks langs de locaties rijdt.Trek de aandacht voor jouw reclamecampagne met hoge kwaliteit beelden of animaties. Dankzij de online verbinding plaatsen we jouw beelden al binnen vijf minuten live in de gemeente. Wil je wisselen van advertentie? Dat is bij ons kosteloos en onbeperkt gedurende uw geboekte campagne. Je speelt zo eenvoudig in op actualiteiten.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers