Adverteren via Digitale informatiescherm - Rhenen?

prijs op aanvraag

Adverteren via Digitale informatiescherm - Rhenen

Het led-scherm staat op de Vogelenzang (vlakbij de brug van Rhenen, afslag Rhenen, N233), goed zichtbaar vanuit de richting Kesteren- Rhenen- Veenendaal gezien).

kosten van adverteren via Digitale informatiescherm - Rhenen

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

verspreidingsgebied van Digitale informatiescherm - Rhenen

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Op het digitale informatiescherm kunnen verschillende advertenties geplaatst worden. Op het digitale informatiescherm kunnen verschillende advertenties geplaatst worden. Een advertentie is 6 seconden per keer in beeld. De advertentie maakt onderdeel uit van een advertentie loupe van maximaal 2 minuten. Je uiting wordt dus minimaal 30 keer per uur getoond (minimaal 3 minuten uitzendtijd per uur). Op dit moment is de loupe 1 minuut en kom je dus 60 keer per uur voorbij.

Het scherm zendt 7 dagen per week uit. Uitzendtijden zijn van 07.00 tot 22.00 uur (15 uur per etmaal). Het scherm is een LED- scherm en dus energiezuinig. Het scherm heeft een omvang van 6 m2 (ca. 3m breed en 2m hoog). Desgewenst wordt je uiting niet getoond op zondag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers