Adverteren via Digitale Mupi's Netwerk Métropole?

prijs op aanvraag

Adverteren via Digitale Mupi's Netwerk Métropole

Het digitale Buitenreclamenetwerk bestaande uit naar liefst 148 panelen, verdeeld over Amsterdam en Den Haag

Door beweging toe te voegen aan campagnes biedt JCDecaux meer attentiewaarde middenin winkelgebieden, op drukke pleinen en rond toeristische hotspots.

Zo staan de digitale objecten in Amsterdam onder meer bij het Centraal station, op het Damrak, het Leidseplein en in de exclusieve winkelstraten P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat.

kosten van adverteren via Digitale Mupi's Netwerk Métropole

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digitale Mupi's Netwerk Métropole

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Utrecht

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De Mupi Métropole beschikt over een premium 148 inch lcd-scherm met uitzonderlijke beeldkwaliteit. Hierdoor zijn uitingen ongeacht de weersomstandigheden altijd duidelijk zichtbaar.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers