Adverteren via Digitale reclamemast Waddinxveen - The Diamond

The Diamond is een digitale Reclamemast bij Waddinxveen en voorzien van twee schermen. De schermen zijn van hoge kwaliteit en bieden een zeer precieze scherpte en helderheid, waarbij de lichtsterkte op ieder moment van de dag door middel van lichtsensoren wordt aangepast.

The Diamond is gunstig gepositioneerd tussen Den Haag en Utrecht aan de snelweg A12, wat een van de belangrijkste verbindingen tussen de Randstad en het oosten van het land vormt. The Diamond is voorzien van 2 LED- schermen van 91 m2.

kosten van adverteren via Digitale reclamemast Waddinxveen - The Diamond

Via Digitale reclamemast Waddinxveen - The Diamond kun je al adverteren vanaf € 6.900,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Digitale reclamemast Waddinxveen - The Diamond

  • Waddinxveen

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De schermen hebben een formaat van 12,8 x 6,75 m en een resolutie van 768 x 405 pixels. Het is mogelijk om deel te nemen in een loop van 24 seconden, waarin je campagne 6 seconden zichtbaar is. Je kan 1 of 2 zijdes afnemen.

De minimale campagneduur voor een loop is twee weken en Full Ownership is dit per dag af te nemen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers