Adverteren via Digitale Rijkswegmast A1 Rijssen?

Standaard vanaf € 3.795,00

Onze vanaf prijs € 3.605,25

Adverteren via Digitale Rijkswegmast A1 Rijssen

De digitale rijkswegmast van 50 m2 is gepositioneerd aan de A1 bij Rijssen/Enter in de rijrichting van Apeldoorn. Het bereik bestaat vooral uit zakelijk verkeer, woon-werkverkeer en forensen en bevindt zich midden in de industrie van Enter. De A1 heeft als belangrijke verkeersader verbindingen met de A50 (Deventer/Apeldoorn, A35 (Almelo, Hengelo Enschede) en de A30/A31 (Duitsland)

kosten van adverteren via Digitale Rijkswegmast A1 Rijssen

Via Digitale Rijkswegmast A1 Rijssen kun je al adverteren vanaf € 3.605,25 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digitale Rijkswegmast A1 Rijssen

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het scherm is 50 m2 (1152 x 640px), je uiting komt 6 seconden langs.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers