Adverteren via Digitale Rijkswegmast A27 Breda | Rijrichting Tilburg?

Standaard vanaf € 3.795,00

Onze vanaf prijs € 3.605,25

Adverteren via Digitale Rijkswegmast A27 Breda | Rijrichting Tilburg

De unieke digitale rijkswegmast van 60 m2 staat haaks nabij het Breepark Breda en de 2 digitale portrait schermen stralen uit naar de A27 in de rijrichtingen Tilburg (knooppunt Raamsdonkerveer) en Antwerpen (België). Het bereik bestaat uit zakelijk verkeer, woon-werkverkeer, forensen en evenementbezoekers. De A27 heeft als belangrijke verkeersader verbindingen met de A28 (Roosendaal/Tilburg), de E19 (Antwerpen), de A16 (Rotterdam) en de A59 ('s-Hertogenbosch).

kosten van adverteren via Digitale Rijkswegmast A27 Breda | Rijrichting Tilburg

Via Digitale Rijkswegmast A27 Breda | Rijrichting Tilburg kun je al adverteren vanaf € 3.605,25 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digitale Rijkswegmast A27 Breda | Rijrichting Tilburg

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 673 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het scherm is 60 m2 (6,00 m x 10,00 m), je uiting komt 6 seconden op het scherm.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers