Adverteren via Digitale Rijkswegmast A28 Assen | Rijrichting Zwolle?

Standaard vanaf € 3.995,00

Onze vanaf prijs € 3.795,25

Adverteren via Digitale Rijkswegmast A28 Assen | Rijrichting Zwolle

De unieke duurzame digitale rijkswegmast van 103 m2 staat haaks op de rijksweg en is pal gepositioneerd aan de A28 bij Assen in de rijrichtingen Groningen en Zwolle/Amersfoort. De digitale rijkswegmast bestaat uit 2 schermen en het unieke duurzame aspect is dat de rijkswegmast wordt voorzien van stroom door 400 zonnepanelen. Dit maakt deze digitale rijkswegmast de eerste duurzame mast in Europa. De A28 heeft verbindingen met de A7 (richting knooppunt Joure en de A7 richting Duitsland) en de A32 bij Zwolle (richting Heerenveen).

kosten van adverteren via Digitale Rijkswegmast A28 Assen | Rijrichting Zwolle

Via Digitale Rijkswegmast A28 Assen | Rijrichting Zwolle kun je al adverteren vanaf € 3.795,25 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digitale Rijkswegmast A28 Assen | Rijrichting Zwolle

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het scherm is 103 m2 (11,11 m x 9 m), je uiting komt 6 seconden langs.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers