Adverteren via Digitale Rijkswegmast A28 Staphorst | Rijrichting Groningen?

Standaard vanaf € 2.975,00

Onze vanaf prijs € 2.826,25

Adverteren via Digitale Rijkswegmast A28 Staphorst | Rijrichting Groningen

De rijkswegmast met 2 digitale schermen van 26 m2 staat haaks gepositioneerd op de rijksweg in de rijrichtingen Groningen en Zwolle. Het bereik bestaat uit zakelijk verkeer, woon-werkverkeer en forensen. De digitale mast staat pal voor knooppunt Lankhorst. De A28 heeft als belangrijke verkeersader verbindingen met de A7 (richting knooppunt Joure en de A7 richting Duitsland), de A6 (Lelystad/Almere) de A32 (Heerenveen/Steenwijk) en de A12 (Utrecht/Rotterdam).

kosten van adverteren via Digitale Rijkswegmast A28 Staphorst | Rijrichting Groningen

Via Digitale Rijkswegmast A28 Staphorst | Rijrichting Groningen kun je al adverteren vanaf € 2.826,25 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digitale Rijkswegmast A28 Staphorst | Rijrichting Groningen

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het scherm is 26 m2 (6,40 m x 4 m), je uiting komt 6 seconden per 24 seconden langs. Per week wordt je 16200 keer vertoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers