Adverteren via Digitale Schermen (Abri's) Metrostations Amsterdam

De digitale schermen van CS Digital Media zijn een integraal onderdeel van publieke ruimten in onder meer het openbaar vervoer, sportscholen en –verenigingen, onderwijsinstellingen, tankstations en retailers.

kosten van adverteren via Digitale Schermen (Abri's) Metrostations Amsterdam

Via Digitale Schermen (Abri's) Metrostations Amsterdam kun je al adverteren vanaf € 9.666,25 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Digitale Schermen (Abri's) Metrostations Amsterdam

  • Amsterdam

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Jouw uiting komt 1 keer per 80 seconden langs en het spotje heeft een lengte van 10 seconden. In totaal zijn er 37 vlakken op 9 locaties.

In Amsterdam zijn de digitale schermen zichtbaar op de volgende locaties: Centraal, Waterlooplein, Wibautstraat, Nieuwmarkt, Weesperplein, Lelylaan, Zuid en RAI.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers