Adverteren via Digitale Schermen Corporate Offices ABN Amro

In de financiële wereld draait het om geld. Daar draait het ook om als de consument aanwezig is bij een bankfiliaal. Terwijl uw consument bewust bezig is met bank- en geldzaken, kun je jouw consument bereiken en beïnvloeden. Bij geldopnames zit je dichtbij het aankoopmoment en daarmee ook koopbereidheid.

kosten van adverteren via Digitale Schermen Corporate Offices ABN Amro

Via Digitale Schermen Corporate Offices ABN Amro kun je al adverteren vanaf € 1.306,25 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 690 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Jouw uiting wordt 1 keer per 3 minuten getoond voor 10 seconden. In totaal zijn er 412 schermen op 276 locaties.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers