Adverteren in Direct Students?

prijs op aanvraag

Adverteren in Direct Students

DirectStudents.nl bereikt studenten via mailings. Evenement, traineeships of vacatures kunnen verspreid worden met een zogeheten target mailing.Dat is een mailing die volledig is opgemaakt in de look-and-feel van de organisatie. Geen advertentie in een bestaande nieuwsbrief, maar een HTML-variant in eigen stijl.

doelgroep van Direct Students

HBO of WO studenten

kosten van adverteren in Direct Students

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Direct Students te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Een vacature plaatsing in een mailing met maximaal 5 vacatures per doelgroep en per maand. Deze mailing kan naar 400 tot 2.000 relevante studenten worden verzonden. Deze zijn aangesloten bij hogescholen en universiteiten, waardoor een hoge kwaliteit en reacties mogelijk is.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers