Adverteren op Distrifood.nl?

vanaf € 300,00

Adverteren op Distrifood.nl

Distrifood is een nieuwsblad voor supermarkten en voorziet eigenaren, bedrijfsleiders en afdelingschefs wekelijks van branche- en vaknieuws. Het blad gaat met analyses, achtergrondinformatie, bedrijfsreportages en interviews in op ontwikkelingen, trends, assortimenten, branchezaken, sociaal-economische zaken en al het andere dat de foodbranche raakt. Distrifood is initiatiefnemer van de Wheel of Retail, het Field Sales Event en de Dag van de Supermarkt.

doelgroep van Distrifood.nl

Distrifood is een nieuwsblad voor supermarkten en voorziet eigenaren, bedrijfsleiders en afdelingschefs wekelijks van branche- en vaknieuws.

Distrifood.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en winkelen

kosten van adverteren op Distrifood.nl

Op Distrifood.nl kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Distrifood.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Overige vakformaten zijn op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers