Adverteren op donaldduck.nl

Het weekblad Donald Duck bestaat sinds 1952. De bijbehorende website is een verlengstuk van de succesonderdelen van het blad. Er is van alles te doen en lezen op de website: zo is er een receptenrubriek, een kaartjesrubriek, een quizzenpagina en een cursussenpagina waar Duckstadfiguren uitleg geven over bepaalde onderwerpen (denk aan 'Oom Dagobert geeft uitleg over aandelen'). De bezoekers kunnen elke dag een nieuwe strip lezen, heel veel prijzen winnen bij wedstrijden, folders en bladen lezen uit Duckstad en in de DUCKIPEDIA alles vinden over hun favoriete Disney figuren. In het onderdeel Kwaak Maar Raak moeten de bezoekers zelf een strip afmaken. Het is mogelijk om een thema aan deze strip te geven.

doelgroep van donaldduck.nl

De kern bestaat uit jongens (60%) en meisjes (40%) van 8-14 jaar. Ze gaan naar de basisschool en houden van strips, televisie kijken, spelletjes doen, buiten spelen, lezen en sporten.

donaldduck.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, zakelijk en familie en ouderschap

kosten van adverteren op donaldduck.nl

Op donaldduck.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die donaldduck.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers