Adverteren via Driehoeksborden Haarlem?

Standaard vanaf € 900,60

Onze vanaf prijs € 855,57

Adverteren via Driehoeksborden Haarlem

Haarlem is een van de ruim 50 gemeenten waar wij zichtbaar zijn in het straatbeeld. Onze Driehoeksborden in Haarlem zijn ideaal voor adverteerders die willen communiceren over evenementen, merken of bedrijven in of rond de stad. De kwalitatief hoogstaande frames met A0-formaat posters zijn geplaatst rond lichtmasten op belangrijke in- en uitvalswegen.

Het netwerk in Haarlem bestaat uit 20 Driehoeksborden. Een Driehoeksbord heeft drie zijden waarin A0-posters worden geplaatst. Ze zijn bevestigd aan lichtmasten op strategisch gekozen locaties door de gemeente.

kosten van adverteren via Driehoeksborden Haarlem

Via Driehoeksborden Haarlem kun je al adverteren vanaf € 855,57 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Driehoeksborden Haarlem

  • Haarlem

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Product enkel afneembaar in series van 20. Beschikbaarheid van de locaties is op aanvraag.

voorwaarden

Minimale afname: 20 borden, 7 dagen en de startdag is maandag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers