Adverteren op driving-fun.com?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op driving-fun.com

Driving-fun.com is een van de grootste zelfstandige, Nederlandstalige autosites. De site richt zich op actieve autoliefhebbers, die niet alleen achter hun computer genieten. Naast nieuws, tests, columns en een eigen HD-videokanaal is er ook een uitgebreid programma met activiteiten voor autoliefhebbers. Daarmee onderscheidt Driving Fun zich van andere sites. Het zorgt dan ook voor een betrokken community met meer dan 3.100 actieve members. Ook inhoudelijk weet de site zich te onderscheiden. Door continu te focussen op auto’s met een hoog funfactor en dit te combineren met uitgebreide verslaggeving over autosport, weet Driving Fun een geheel eigen publiek te trekken.

doelgroep van driving-fun.com

Man, leeftijd 20 - 49 jaar, hoog opgeleid.

driving-fun.com richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op driving-fun.com

Op driving-fun.com kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die driving-fun.com te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers