Adverteren op dutchbirdalerts.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op dutchbirdalerts.nl

Dutch Bird Alerts - up-to-date informatie over waarnemingen van zeldzame vogels in Nederland.

kosten van adverteren op dutchbirdalerts.nl

Op dutchbirdalerts.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die dutchbirdalerts.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Voorwaarden

De Dutch Bird Alerts dienst wordt ontwikkeld door de Dutch Birding Association samen met Dutch Bird Alerts.

Voor het ontvangen van Dutch Bird Alerts zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Dutch Bird Alerts is een onderdeel van de Dutch Birding Association (DBA) en in die hoedanigheid is het Bestuur verantwoordelijk voor de activiteiten van deze commissie.
Deelnemer en Dutch Bird Alerts gaan voor onbepaalde tijd een samenwerkingsverband aan op non-profit basis. De samenwerking bestaat uit het in groepsverband gebruiken van mobiele communicatiemiddelen om recent vogelnieuws te verzenden en te ontvangen. Berichten worden verspreid via mobiele-telefoonnetwerken.
Deelnemer verplicht zich tot het dragen van een evenredig deel in de kosten die de Rare Bird Alerts met zich meebrengen. Deze kosten dienen vooruit betaald te worden en zullen, waar mogelijk, geïnd worden tegelijkertijd met het abonnementsgeld van Dutch Birding. Restitutie van contributiegelden is niet mogelijk.
Het bestuur van de Dutch Birding Association is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele nadelige gevolgen van deelname aan de Dutch Bird Alerts.
Deelnemer zal alles doen ter voorkoming van het openbaar worden van de gebruikte (pin)codes / wachtwoorden. Indien door schuld of nalatigheid van de deelnemer deze codes openbaar worden is hij aansprakelijk voor alle kosten die het herstellen van de veroorzaakte schade met zich meebrengen.
Het bestuur van de Dutch Birding Association behoudt zich het recht voor deelnemer uit te sluiten van verzenden en/of ontvangen van deze waarnemingen indien deze herhaaldelijk (opzettelijk) misleidende of niet ter zake doende berichten verzendt,de waarnemingen voor ongeoorloofde doelstellingen gebruikt, en wanneer, nadat deelnemer hierop is aangesproken, er geen verandering optreedt.
Deelnemer zal op geen enkele manier de berichten die via het systeem verzonden worden doorsturen aan derden of anderszins beschikbaar stellen aan derden.
Bij toepassing van een mobiele telefoon is het bestuur van Dutch Bird Alerts op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de keuze van het juiste toestel en/of mobiele abonnement.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers