Adverteren op dutchbirding.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op dutchbirding.nl

De stichting Dutch Birding Association (DBA) is in 1979 opgericht en heeft als doel het stimuleren van het bestuderen van in het wild levende vogels en het documenteren van bijzondere waarnemingen. De belangrijkste activiteit is de uitgave van het tijdschrift Dutch Birding. Daarnaast beheert de DBA een landelijk systeem van Dutch Bird Alerts (zie www.dutchbirdalerts.nl) waarmee bijzondere vogelwaarnemingen zeer snel en efficiënt bekend kunnen worden gemaakt aan de deelnemers. Dit nieuwe systeem heeft de plaats ingenomen van de bekende Dutch Birding-vogellijn, die de vogelaarsgemeenschap decennia lang uitstekend heeft bediend maar ingehaald is door de moderne techniek.Een mogelijkheid om interessante waarnemingen telefonisch door te geven is er nog steeds: via de Dutch Birding-inspreeklijn (010-4281212). Ook deze meldingen worden opgevangen door de beheerders van Dutch Bird Alerts. De website van de DBA (www.dutchbirding.nl) biedt inzicht in alle activiteiten van de stichting en bedient begunstigers en niet-begunstigers met foto's van zeldzame of bijzondere vogels, recente waarnemingen, pdf's van reeds uitverkochte nummers van Dutch Birding en heel veel andere informatie

kosten van adverteren op dutchbirding.nl

Op dutchbirding.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die dutchbirding.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers