Adverteren op dutchcowgirls.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op dutchcowgirls.nl

DutchCowgirls.nl is een interactief marketing blog over nieuwe media, trends, gadgets én online shopping, geschreven door girls only. Dutchcowgirls wordt geschreven door een groep vrouwelijke bloggers en richt zich op uiteenlopende onderwerpen zoals brands, tech, mobile, gadgets, media, shopping, lifestyle en social. Dit blog richt zich op alles wat een hoogopgeleide vrouw wil weten in haar vakgebied door fancy filmpjes, hippe gadgets, verrassende nieuwtjes en mooie gebeurtenissen. Dutchcowgirls is het zusje van Dutchcowboys en is een uitgave van The Blog Idea Factory BV. See more at: http://www.adfactor.nl/websites/detail/dutchcowgirls.nl/#sthash.SX3oW33T.dpuf. Door te adverteren op DC kom je in contact met een hoogopgeleide doelgroep die deze site bezoekt om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in en om hun vakgebied.

kosten van adverteren op dutchcowgirls.nl

Op dutchcowgirls.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die dutchcowgirls.nl te bieden heeft. Wij hebben 21 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers