Adverteren op Eenigwonen.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op Eenigwonen.nl

Eénig!’, dat roep ik als ik iets leuks tegenkom. Maar Eénig is ook één, uniek, ‘eigen’. De manier waarop je een huis je thuis maakt. Met deze blog hoop ik iedereen wat te kunnen bieden, wat je stijl ook is. Ik wil mijn passie voor wonen delen en hoop je vooral veel inspiratie te geven op het gebied van wonen en interieur. Ik behandel onderwerpen in allerlei categorieën, voor het inrichten van alle kamers in huis tot decoratie tips. Ook deel ik mijn eigen interieur. Lees wekelijks nieuwe posts vol tips, ideeën en bovenal inspiratie!

kosten van adverteren op Eenigwonen.nl

Op Eenigwonen.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Eenigwonen.nl te bieden heeft. Wij hebben 14 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers