Adverteren op eh-i.nl (Eigen Huis & Interieur)

De bezoekers van Eigenhuiseninterieur.nl zijn vrouwen en mannen met een hogere opleiding en een navenant inkomen voor wie wonen een cultuur is en die hun huis zien als een middel om zich te onderscheiden. Ze zijn vaak bezig met het kopen of bouwen van een huis, een nieuwe inrichting of de aanschaf van producten die het wooncomfort optimaliseren. EH&I - blad en site - is hun ultieme inspiratiebron.

doelgroep van eh-i.nl (Eigen Huis & Interieur)

vrouwen en mannen met een navenant inkomen. Mensen voor wie wonen een cultuur is en die hun huis zien als een middel om zich te onderscheiden. Ze zijn vaak bezig met het kopen of bouwen van een huis, een nieuwe inrichting of de aanschaf van producten die het wooncomfort optimaliseren. EH&I - blad en site - is hun ultieme inspiratiebron.

eh-i.nl (Eigen Huis & Interieur) richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op eh-i.nl (Eigen Huis & Interieur)

Op eh-i.nl (Eigen Huis & Interieur) kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die eh-i.nl (Eigen Huis & Interieur) te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers