Adverteren in Eigen Huis & Interieur

Adverteren in Eigen Huis & Interieur voor jouw evenement, product, dienst of bedrijf? Of misschien wel voor het werven van nieuw personeel? Adverteren regel je gewoon zelf, met MediaBookers. Stel snel je advertentie samen, lever je materiaal aan of laat het gratis opmaken door de creatieve studio van MediaBookers. Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je geen tijd om je advertentie samen te stellen? Wij helpen je graag!

Tijdschriften hebben een hoge scoringsfactor. Lezers hebben namelijk een bijzondere verbondenheid met hun favoriete tijdschrift. Door de positieve gevoelens die ze hebben voor ‘hun’ tijdschrift staan de lezers ook meer open voor de getoonde advertenties. Tijdschriftadvertenties maken onlosmakelijk deel uit van de beleving en vormen een gewaardeerd onderdeel van het tijdschrift.

Door te adverteren in een publiekstijdschrift bereik je over het algemeen een grote en specifieke doelgroep. Wanneer jouw doelgroep dit tijdschrift leest, is dit enorm interessant. Zo zet je jouw mediabudget zo efficiënt mogelijk in natuurlijk.

Vallen de lezers van Eigen Huis & Interieur onder jouw doelgroep? Dan is dit een ideaal medium om in te adverteren!

Je advertenties regel je gewoon zelf, Met MediaBookers.

Nadat je eenvoudig zelf het product hebt samengesteld en bij ons hebt gereserveerd lever je het materiaal aan via Mijn plaatsingen. Heb je nog geen materiaal? Geen probleem! Je levert een briefing aan met een omschrijving van het doel van jouw advertentie en het bijbehorend materiaal, zoals een logo en een productafbeelding. Onze creatieve mediaspecialisten zorgen vervolgens voor een professionele advertentie die voldoet aan jouw wensen en de eisen van Eigen Huis & Interieur.

over Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur is een design- en interieur-glossy. Eigen Huis & Interieur signaleert de trends die er toe doen: in design, interieur, architectuur, industriële vormgeving, kunst en lifestyle.

Vakformaten van Eigen Huis & Interieur

Er is {{sectionCount}} vakkformaat mogelijk voor jouw advertentie.

Er zijn {{sectionCount}} vakformaten mogelijk voor jouw advertentie.

Tip Houd rekening met de hoeveelheid informatie die je in een advertentie wilt plaatsen. Adverteren met een duidelijke en korte boodschap is ons advies. Veel informatie in een te kleine advertentie komt niet goed bij het publiek over.

kosten van adverteren in Eigen Huis & Interieur

In Eigen Huis & Interieur kun je al adverteren vanaf € 3.201,26 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Eigen Huis & Interieur te bieden heeft. Wij hebben 11 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

bereik van Eigen Huis & Interieur

Met Eigen Huis & Interieur ben je verzekerd van een gemiddeld bereik van 282.000. Wil je jouw advertentie bij een groot publiek gericht onder de aandacht brengen, dan is Eigen Huis & Interieur zeker een goede keus.

NOM onderzoeksdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers