Adverteren op eigenhuis.nl?

prijs op aanvraag

Adverteren op eigenhuis.nl

Vereniging Eigen Huis behartigt zonder winstoogmerk de belangen van haar leden op het gebied van de huidige of toekomstige eigen woning. Via het magazine houdt de Vereniging Eigen Huis haar leden op de hoogte van alle ontwikkelingen, diensten en producten die te maken hebben met het bezitten van een eigen woning. Kernwoorden zijn: informatie en opinie, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid; verwoord op een zakelijke, objectieve toon die door de
lezers zeer gewaardeerd wordt. Eigen Huis Magazine is het grootste woonblad van Nederland gemeten naar oplage en verschijningsfrequentie.

doelgroep van eigenhuis.nl

Huiseigenaren.

eigenhuis.nl richt zich op mensen die interesse hebben in dieren en natuur, overheid en rechten en mode en lifestyle

kosten van adverteren op eigenhuis.nl

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die eigenhuis.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Maandelijks: ca. 1,8 miljoen pageviews en 250.000 unieke bezoekers

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers