Adverteren op elektor.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op elektor.nl

Het tijdschrift Elektor biedt innovatieve informatie aan professionals, die ook buiten hun werk educatie, inspiratie en entertainment op het gebied van elektronica zoeken. Via de website en de digitale nieuwsbrief van Elektor (eveneens in in vijf talen), zijn er ook online diverse interessante adverteermogelijkheden. In combinatie met adverteren in het tijdschrift zijn er online al uitstekende commerciële resultaten bereikt!

kosten van adverteren op elektor.nl

Op elektor.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die elektor.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers