Adverteren in Elektrotechniek en ICT (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Elektrotechniek en ICT (Nieuwsbrief)

De E&I-nieuwsbrief verschijnt elf keer per jaar. Hiermee blijven de ruim 3.000 installatieprofessionals die zich hiervoor hebben ingeschreven op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek en ICT.

doelgroep van Elektrotechniek en ICT (Nieuwsbrief)

Met E&I bereikt u installatieprofessionals die als directeur/eigenaar, kader- of lijnmanager of als installatie-adviseur werkzaam zijn bij kleine, middelgrote en grote installatiebedrijven in de sectoren elektrotechniek en ICT. De disciplines waarmee deze bedrijven zich bezighouden zijn onder andere laag- en middenspanning, duurzame energie, domotica, verlichting, (tele) communicatie, BIM, bekabeling, brand- en inbraakbeveiliging en gebouwbeheer.

kosten van adverteren in Elektrotechniek en ICT (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Elektrotechniek en ICT (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

De nieuwsbrief verschijnt enkele dagen voor het magazine E&I. De thema’s van de nieuwsbrief
en het magazine zijn hetzelfde.
Meer informatie over instekers, bijsluiters, overige plusproposities en branded content op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers