Adverteren op elfvoetbal.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op elfvoetbal.nl

In bijna ieder opzicht is de website van ELF Voetbal, www.elfvoetbal.nl, trendzettend op voetbalnieuws gebied. Een redactie van meer dan 20 man produceert - onder meer met hulp van de internationale netwerken van het bijbehorende maandblad - per dag meer dan 120 berichten over topvoetbal in binnen- en buitenland. Daarbij is de website ook nog eens een platform voor video's met de leukste en meest bijzondere momenten uit het wereldvoetbal.

doelgroep van elfvoetbal.nl

Voetballiefhebbers.

elfvoetbal.nl richt zich op mensen die interesse hebben in sport en fitness

kosten van adverteren op elfvoetbal.nl

Op elfvoetbal.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die elfvoetbal.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers