Adverteren in elfvoetbal.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in elfvoetbal.nl (Nieuwsbrief)

In bijna ieder opzicht is de website van ELF Voetbal, www.elfvoetbal.nl, trendzettend op voetbalnieuws gebied. Een redactie van meer dan 20 man produceert - onder meer met hulp van de internationale netwerken van het bijbehorende maandblad - per dag meer dan 120 berichten over topvoetbal in binnen- en buitenland. Daarbij is de website ook nog eens een platform voor video's met de leukste en meest bijzondere momenten uit het wereldvoetbal.

doelgroep van elfvoetbal.nl (Nieuwsbrief)

Voetballiefhebbers.

elfvoetbal.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in sport en fitness

kosten van adverteren in elfvoetbal.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die elfvoetbal.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in sport en fitness te bereiken.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers