Adverteren op elfvoetbal.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op elfvoetbal.nl

ELFvoetbal.nl is het online nieuwsplatform van het maandblad ELF Voetbal en bestaat uit een site, nieuwsbrieven, partnerships met fansites en interactieve concepten. Elfvoetbal is op dit moment de snelst groeiende voetbalsite/community van ons land. Voetbaliefhebbers worden niet allen geinformeerd over het laatste nieuws maar de site biedt ook veel statistische informatie waar de bezoeker graag voor terugkomt. Opvallend is de verregaande interactie met de bezoeker, waardoor een hoge bezoekersloyaliteit wordt opgebouwd. Dit wordt versterkt door de combinatie van het populaire gedrukte voetbalmaandblad en de website. ELFvoetbal kent een groot Display en Non Display Productaanbod en biedt tevens alle mogelijkheden aan voor adverteerders om branded content en/of content sponsoring in te zetten. Zo is het o.a. mogelijk om een clubomgeving te sponsoren, waarbij de adverteerder de clubpagina, spelerspagina's en de boarding van de wedstrijdpagina’s kan claimen.

kosten van adverteren op elfvoetbal.nl

Op elfvoetbal.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die elfvoetbal.nl te bieden heeft. Wij hebben 18 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers