Adverteren in ELLE Eten

Adverteren in ELLE Eten voor jouw evenement, product, dienst of bedrijf? Of misschien wel voor het werven van nieuw personeel? Adverteren regel je gewoon zelf, met MediaBookers. Stel snel je advertentie samen, lever je materiaal aan of laat het gratis opmaken door de creatieve studio van MediaBookers. Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je geen tijd om je advertentie samen te stellen? Wij helpen je graag!

Tijdschriften hebben een hoge scoringsfactor. Lezers hebben namelijk een bijzondere verbondenheid met hun favoriete tijdschrift. Door de positieve gevoelens die ze hebben voor ‘hun’ tijdschrift staan de lezers ook meer open voor de getoonde advertenties. Tijdschriftadvertenties maken onlosmakelijk deel uit van de beleving en vormen een gewaardeerd onderdeel van het tijdschrift.

Door te adverteren in een publiekstijdschrift bereik je over het algemeen een grote en specifieke doelgroep. Wanneer jouw doelgroep dit tijdschrift leest, is dit enorm interessant. Zo zet je jouw mediabudget zo efficiënt mogelijk in natuurlijk.

Vallen de lezers van ELLE Eten onder jouw doelgroep? Dan is dit een ideaal medium om in te adverteren!

Je advertenties regel je gewoon zelf, Met MediaBookers.

Nadat je eenvoudig zelf het product hebt samengesteld en bij ons hebt gereserveerd lever je het materiaal aan via Mijn plaatsingen. Heb je nog geen materiaal? Geen probleem! Je levert een briefing aan met een omschrijving van het doel van jouw advertentie en het bijbehorend materiaal, zoals een logo en een productafbeelding. Onze creatieve mediaspecialisten zorgen vervolgens voor een professionele advertentie die voldoet aan jouw wensen en de eisen van ELLE Eten.

over ELLE Eten

ELLE Eten is een food glossy om uit te koken en in te lezen. De kern van het blad is receptuur; van schrijvers, vastgelegd door fotografen van ELLE. Gerechten variëren van doordeweekse pasta's en lekker veel vegetarisch, via snelle happen en stevige klassiekers tot kerstmenu's van sterrenchefs. ELLE Eten biedt daarnaast lifestyle-items, met bijzondere aandacht aan culinaire trends en -bewustzijn.

Vakformaten van ELLE Eten

Er is {{sectionCount}} vakkformaat mogelijk voor jouw advertentie.

Er zijn {{sectionCount}} vakformaten mogelijk voor jouw advertentie.

Tip Houd rekening met de hoeveelheid informatie die je in een advertentie wilt plaatsen. Adverteren met een duidelijke en korte boodschap is ons advies. Veel informatie in een te kleine advertentie komt niet goed bij het publiek over.

kosten van adverteren in ELLE Eten

In ELLE Eten kun je al adverteren vanaf € 3.440,00 (1/3 pagina). Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ELLE Eten te bieden heeft. Wij hebben 12 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

NOM onderzoeksdata

Opmerkingen van de uitgever

ELLE Eten verschijnt 6 keer per jaar.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers