Adverteren op ELLEeten.nl (mobiel)

‘ELLE Eten is een culinaire lifestyle glossy vol smakelijke receptuur. Maar ELLE Eten is méér. ELLE Eten is ook genieten, uit eten gaan, reizen, achtergrondverhalen uit de culinaire wereld en trends. Een in alle opzichten modebewust culimagazine voor de enthousiaste thuiskok, die dagelijks kookt voor het gezin en op zaterdag een cocktailparty organiseert. ELLE Eten geeft sfeertips, tips voor de tafelaankleding en bij elk recept wijntips, inclusief verkoopadressen. En niet alleen die adresjes in Amsterdam... Naast restaurants, waar ook ter wereld, is er veel aandacht voor ingrediënten. De culinaire trend verplaatst zich namelijk van het restaurant naar de thuiskeuken. En ELLE Eten valt daar middenin. Ook in de beweging naar pure biologische ingrediënten, bij voorkeur van eigen bodem. Die interesse verdiept zich en ELLE Eten wijst de weg. Neemt de thuiskok bij de hand met toegankelijke gerechten, uitleg, tips en alternatieven. Maar wel met een glossy uitstraling en bloedmooie fotografie. Plus een opgefriste vormgeving met een nieuwe letter en toegankelijker pagina's. ELLE Eten is een mooi kadootje. En vooral lekker...'

kosten van adverteren op ELLEeten.nl (mobiel)

Op ELLEeten.nl (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ELLEeten.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers