Adverteren op ELLEeten.nl

ELLEeten.nl werkt net zo inspirerend - elke werkdag vind je een vers dagrecept, gefotografeerd en gestyled door onze pro's. Je kunt ook je eigen today's special kiezen uit de omvangrijke receptendatabase, met beeld en receptuur uit voorgaande edities van het magazine. Natuurlijk lees je online de laatste scoops over restaurants en chefs, en reviews van nieuwe kookboeken. Waar ELLEeten.nl helemaal in uitblinkt zijn de spraakmakende blogs van coole culinaire types; zoals het dagboek van chef Joris Bijdendijk, de vega-kookles van Kyra de Vreeze en de plate envy van styliste Evelien Reich.

doelgroep van ELLEeten.nl

De thuiskok m/v.

ELLEeten.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, mode en lifestyle, reizen en eten en drinken

kosten van adverteren op ELLEeten.nl

Op ELLEeten.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ELLEeten.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers