Adverteren op elle.nl (mobiel)

ELLE.nl is net als ELLE mooi, stijlvol en slim en heeft de nodige humor. Ze brengt het laatste mode-, beauty-, en lifestylenieuws, brengt dagelijks een verse horoscoop, geeft onmisbare tips in mode- en beautyschoolfilmpjes en toont als eerste trends van de catwalks. ELLE's beauty-
en modeprofessionals en bloggers struinen daarnaast events, premières en party's af en doen uitgebreid verslag over celebs, outfits en beauty. ELLE.nl: voor wie geen trend wil missen.

kosten van adverteren op elle.nl (mobiel)

Op elle.nl (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die elle.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers