Adverteren op elle.nl/wonen (decoration)

Net als ELLE Decoration is de website elle.nl/wonen trendsettend, toonaangevend en vernieuwend, zonder te dicteren; ook het digitale magazine laat op geheel eigen wijze zien wat er op designgebied te koop is in de wereld. Elledecoration.nl verbindt design en persoonlijkheid met actualiteit, houdt haar bezoekers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, wijst ze op interessante tentoonstellingen en evenementen. Alles met de kwaliteit die ze van ELLE Decoration gewend zijn.

doelgroep van elle.nl/wonen (decoration)

Vrouwen die een bijzondere interesse hebben in alles wat met interieur en wonen te maken heeft.

elle.nl/wonen (decoration) richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, mode en lifestyle, reizen en eten en drinken

kosten van adverteren op elle.nl/wonen (decoration)

Op elle.nl/wonen (decoration) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die elle.nl/wonen (decoration) te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers