Adverteren op energieplus.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op energieplus.nl

Energie+ is een kennisplatform over lokale duurzame energie, het belangrijkste energiethema voor de komende jaren. De dossiers productie,regelgeving, financiering, organisatie en communicatie staan hierbij centraal. Met een wekelijkse digitale nieuwsbrief, een website en een magazine bedient Energie+ personen die betrokken zijn bij de omschakeling naar een lokale en duurzame energievoorziening.

doelgroep van energieplus.nl

Iedereen in Nederland die betrokken is bij het opwekken van lokale kleinschalige energie. Deze personen zijn werkzaam bij grote bedrijven, woningbouwcorporaties,gemeenten, en energiebedrijven maar ook particuliere woningbezitters.

energieplus.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk, dieren en natuur, maatschappij, mode en lifestyle en overheid en rechten

kosten van adverteren op energieplus.nl

Op energieplus.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die energieplus.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers