Adverteren radiopakket Entertainment - RadioBookers

Alles-in-1 voor

Entertainment pakket 75 spots

Radiopakket Entertainment

Het Entertainment pakket van RadioBookers is het ultieme pakket voor de genietende doelgroep. Adverteer op radiozenders waarop mensen zich laten entertainen. De populaire radiozenders Radio 538, Sky Radio en Qmusic zijn toonaangevend en staan bekend om hun vele luisteraars. Laat jouw radioadvertentie horen op stations die iedere week meer dan 2 miljoen luisteraars bereiken.  In korte tijd is jouw boodschap al verspreid binnen een groot gedeelte van je doelgroep.

Qmusic staat ook wel bekend om haar ludieke acties zoals “Het Geluid”. Naast Qmusic, hebben de zenders Radio 538 en Sky Radio veel interactieve acties met hun luisteraars.

Deze populaire zenders enthousiasmeren het publiek met leuke acties, enthousiaste DJ’s en de laatste hits om iedereen een goed gevoel te geven. Wil jij jouw boodschap laten horen op deze radiozenders? Boek eenvoudig en voordelig je radio campagne via RadioBookers.

Kosten adverteren Entertainment pakket

De kosten van het Entertainment pakket zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal radiospots (inclusief de productie daarvan), het aantal seconden zendtijd en het aantal GRP’s. Het Entertainment Pakket bieden wij aan in drie verschillende vormen. Bereik jouw doelgroep op de radiozenders Radio 538, Sky Radio en Qmusic met 25 spots voor € 12.593,13. Wil je meer GRP’s en zorgen voor een hogere “top-of-mind”, kies dan voor het pakket met 50 of 75 spots. Voor € 20.772,04 krijgt jouw boodschap 50 spots van samen 1000 seconden zendtijd. Of kies voor het pakket met 75 spots voor € 25.516,15.

Wil jij jouw doelgroep goedkoop en effectief bereiken door middel van radio? Boek dan gemakkelijk jouw radiocampagne via RadioBookers en wij regelen de rest. In-house hebben wij professionele tekstschrijvers die doordachte radio scripts bedenken. Daarnaast kun je ook een keuze maken uit 20 RadioBookers voice-overs.

Voor advies op maat of vragen over alle mogelijkheden binnen RadioBookers, bel ons team op het nummer 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers