Adverteren op entertainmentbusiness.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op entertainmentbusiness.nl

Entertainment Business bereikt met de dagelijkse elektronische nieuwsbrief, de website, het maandelijkse magazine en de evenementen alle professionals die actief opereren in de home entertainmentbranche in de hoofdsegmenten muziek, film en games. Door het multimediale platform Entertainment Business onderdeel te maken van uw commerciële marketingcommunicatiebeleid, bent u gegarandeerd van het meest optimale bereik onder professionals actief op het gebied van productie, distributie, marketing en verkoop van home entertainmentproducten. In fysieke en digitale vorm.

doelgroep van entertainmentbusiness.nl

de home-entertainmentbranche

entertainmentbusiness.nl richt zich op mensen die interesse hebben in entertainment en reality en winkelen

kosten van adverteren op entertainmentbusiness.nl

Op entertainmentbusiness.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die entertainmentbusiness.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers