Adverteren op erasmusmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op erasmusmagazine.nl

De Erasmus Universiteit Rotterdam richt zich met onderwijs en onderzoek op: Economie & management, Geneeskunde & Gezondheid, Recht, Cultuur en Maatschappij. De website sluit aan bij het full colour magazine, welke tweewekelijks verschijnt op de universiteit. De site brengt het laatste nieuws, opinies, internationaal nieuws, video’s en de digitale versie van het Erasmus Magazine.

doelgroep van erasmusmagazine.nl

Studenten en medewerkers op de Erasmus Universiteit.

erasmusmagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op erasmusmagazine.nl

Op erasmusmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die erasmusmagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers