Adverteren op esteticamagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op esteticamagazine.nl

Het Estetica Network telt nu 26 internationale edities verspreid over 60 landen met een totale oplage van 335.000. Met Estetica NL heeft de Nederlandse kapper een trendmagazine in handen dat een stap verder gaat. Immers, de jarenlange geschiedenis (Estetica startte in Italië in 1946) en het wereldwijde netwerk dat is opgebouwd met titels in 26 landen, maakt dat Estetica een oneindige bron van informatie en beeld presenteert. Beeld is een bepalende factor; gerenommeerde fotografen uit de hele wereld tonen hun kunsten in Estetica. De professionele markt levert beelden of initieert fotoshoots, passend in de esthetische formule. Het blad is mooi, maar ook elegant, soms spraakmakend en eigenwijs, maar altijd inspirerend en trendsettend.

doelgroep van esteticamagazine.nl

Kappers en de klant van de kapper.

esteticamagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op esteticamagazine.nl

Op esteticamagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die esteticamagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers