Adverteren op eurobench.com?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op eurobench.com

EuroBench is de website voor de Nederlandstalige belegger. De site biedt het meest recente nieuws over de financiële wereld. EuroBench geeft beleggers uitgebreide informatie over beurskoersen in Nederland. Naast de Euronext noteringen zijn op EuroBench ook de belangrijkste beurzen van Europa en de Verenigde Staten opgenomen. De website biedt verder het grootste Nederlandstalige forum voor beleggers en de mogelijkheid tot het aanmaken van een persoonlijke portefeuille en interesselijst.

De bezoekers zijn met name particuliere beleggers. De bezoekers van EuroBench zijn vooral mannelijke bezoekers met een boven modaal inkomen, in de leeftijdscategorie van 25 tot 55 jaar, die het Internet als "heavy user" gebruiken.

Adverteren op Eurobench is mogelijk via bannering door middel van Leaderboards en Rectangles. Daarnaast is het plaatsen van een Advertorial ook een optie, net als het sponsoren van de Toolbaar op de koersenpagina.

doelgroep van eurobench.com

De bezoekers zijn met name particuliere beleggers. De bezoekers van EuroBench zijn vooral mannelijke bezoekers met een boven modaal inkomen, in de leeftijdscategorie van 25 tot 55 jaar, die het Internet als "heavy user" gebruiken.

kosten van adverteren op eurobench.com

Op eurobench.com kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die eurobench.com te bieden heeft. Wij hebben 24 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers