Adverteren in eventbranche.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in eventbranche.nl (nieuwsbrief)

EventBranche biedt alle mogelijkheden om direct met uw doelgroep te communiceren.
Dat kan via onze site, onze nieuwsbrieven (2x per week), ons vakblad (4x per jaar) en ons Trendmagazine (2x per jaar). Maar ook via live communicatie middels onze paviljoens op verschillende beurzen en natuurlijk tijdens onze allom bekende netwerkmomenten: de EventBranche Borrels. Deel uw successen, word gevonden en zet uzelf in de markt!
Onze media bereiken in grote lijnen twee doelgroepen: de (eind) opdrachtgever van evenementen en de echte eventprofessionals (aanbieders en eventmanagers). Ieder kanaal heeft zijn eigen specifieke doelgroep(en). Wij informeren u graag.

doelgroep van eventbranche.nl (nieuwsbrief)

Event Professionals zoals aanbieders, bureaus, eventmanagers en andere organisatoren.

eventbranche.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement

kosten van adverteren in eventbranche.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die eventbranche.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in kunst en amusement te bereiken.

Opmerkingen van de uitgever

De banners verwijzen altijd door naar een website of speciale actie, vergeet de link niet mee te sturen.
Banners worden niet geanimeerd weergegeven.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers